Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 24 maj 2015

Hoppas faran är över för den här gången

Tack och lov verkar Solstrålen vara sitt vanliga pigga spralliga jag igen! Han sov hela natten och det första han gjorde när han vaknade var att stutsa från en av liggplatserna direkt upp i min säng, och det hade han inte gjort igår. Det var SÅÅ skönt att se:)
 
Solstrålen ligger och sover brevid mig i sängen på morgonen. Tur att
matte har många huvudkuddar..:)

Min söta sötnos:)

Oh vad mysigt det är att sova i mattens säng...zzz...

I fotänden av sängen låg Kaxmörten och myste på mjuka filtar...
Under dagen har han gjort allt som han brukar göra; busa med brorsorna, kasta sig på dörren när han är kissnödig, hoppa upp i soffan utan att tveka och tugga tuggis:) Jag har inte hört något gnäll heller, så jag håller tummarna för att faran är över för Solstrålen för den här gången. Dock har vi tagit lugna promenader idag också för att vara på den säkra sidan att han återhämtar sig i lugn och ro. Jag har numera lärt mig att vara väldigt försiktig med hans hälsa, vilket innebär att så fort jag märker att han inte är 100% ok så drar vi ner på takten helt och tar det VÄLDIGT lugnt för att inte riskera att överanstränga honom på något sätt överhuvudtaget.

Mmm vad det är gott med tuggis:)

Men nu märker jag att han är full av energi igen och kan skutta omkring obehindrat, så imorgon blir det nog lek i hundgården med någon hundkompis igen kan jag tro...:)

Är det nu för mycket att önska sig en LUGN dag i morgon utan oro, utan stress och utan jobbiga nyheter?!
Min själ skulle verkligen behöva det...

Annie

1 kommentar:

  1. Vad skönt att han mår bra igen!!!!! �� Hoppas att ni får en skön och rolig dag idag!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!