Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 7 maj 2015

Aldrig mer!

Hej!
Jag heter Annie och jag är 44 år. De senaste tio åren har jag gjort en själslig resa där jag till slut har insett att jag är den jag är och det är helt ok. Folk får ta mig som jag är och jag tänker aldrig mer försöka vara vackrare, snyggare, smalare för att tilltala andra människor. Jag är värd att älskas och tyckas om precis som jag är, även om det innebär några extra kilon, mysbyxor och utan smink.

Så det så!

Kram!

6 kommentarer:

 1. Men precis! Kan bara instämma! Men man måste kanske vara i den kloka åldern 44 år för att inse det? ;)

  SvaraRadera
 2. Det är väl en kombination av åldern och en superbra terapeut:))

  SvaraRadera
 3. Så sant det du skriver!
  SV: Inte alls fel, fast det är få dagar som man är så trött när man kommer hem som sådana här utflyktsdagar. Det ligger ju lite arbete bakom att klassen sköter sig =)

  SvaraRadera
 4. Jag hade visst fått helt fel information angående Grey´s. Det var visst två avsnitt kvar efter det jag såg förra fredagen (totalt 24) (jag streamar) och de planerar en tolfte säsong. Det går knappt att ha mer fel än jag hade...

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!