Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 5 maj 2015

Medicin och äldre hundar

Efter att ha pratat med min syster idag så har jag ökat dosen jag tar av min magmedicin (jag har haft en väldigt låg dos) och det verkar som om det hjälpte för på eftermiddagen och kvällen har jag inte haft ont i magen. Jag har dessutom undvikit ost som jag vet har gett mig magvärk förut. Så vi får se; jag fortsätter väl med den något höjda dosen och hoppas att det hjälper framöver - det har i alla fall varit VÄLDIGT skönt att slippa magvärken i kväll, och jag har dessutom inte sovit under dagen så kanske är de två problemen relaterade...?

Jag har broderat på min älva och har nu kommit så här långt...


Normalt på kvällarna så brukar Solstrålen sova i soffan brevid mig, men igår kväll låg han inte där. Det visade sig att han hade gått och lagt sig brevid Alfahanen i hallen, vilket jag märkte när vi skulle gå kvällspromenaden:)


De var så söta tillsammans så självklart var jag tvungen att ta några kort. Jag har många gånger märkt hur yngre hundar gärna söker trygghet hos äldre hundar. Jag förstår dem; en äldre hund har en sådan lugn och trygg energi och det har hänt många gånger att jag också har vänt mig söker mig till Alfahanen för att få lite extra trygghetskänsla:)

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!