Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 2 maj 2015

Trött dag - igen...

Oj oj, idag har jag varit sååå trött! Om jag hade varit hemma så hade det blivit en lång tupplur på soffan på eftermiddagen, men så blev det inte eftersom jag spenderade hela eftermiddagen hos syrran för att fira min goa systersons 14:e födelsedag! Så jag fick kämpa på med huvudvärk och trötthet hela tiden och en kort stund kunde jag faktiskt sluta ögonen i en skön fåtölj - 'Sover du, moster?!' -men nu när jag hemma igen är jag så trött att jag inte är säker på att jag kommer att lyckas hålla mig vaken hela kvällsmatchen i hockey-VM... Och att handarbeta är det inte tal om; jag skulle göra så mycket misstag pga tröttheten - det har jag lärt mig av tidigare trötta kvällar...:)
Hundarna är också trötta. Det händer mycket mer hemma hos min syster med tre barn och fem hundar än vad det gör hemma i Våran Lilla Vrå, så det brukar bli fullt upp med lek och bus och spring fram och tillbaka när vi är där. Sedan när vi kommer hem igen så brukar det inte dröja länge innan alla tre hundarna ligger och sover som stockar...:)

Annie

3 kommentarer:

  1. Hoppas du känner dig piggare idag! Jag verkar ha hört fel, det var nog bara säsongsavslutning av Grey´s. Men vilken säsongsavslutning...

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen du har hört fel...skulle vara väldigt tråkigt om de lägger ner serien, även om Patrick Dempsey lämnar den...

    SvaraRadera
  3. Jag kan tänka mig att hundarna blir helt slut efter all den aktiviteten!!! Hoppas du orkar se på hockeyn så att det får förgylla din kväll!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!