Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 2 maj 2015

Trött dag - igen...

Oj oj, idag har jag varit sååå trött! Om jag hade varit hemma så hade det blivit en lång tupplur på soffan på eftermiddagen, men så blev det inte eftersom jag spenderade hela eftermiddagen hos syrran för att fira min goa systersons 14:e födelsedag! Så jag fick kämpa på med huvudvärk och trötthet hela tiden och en kort stund kunde jag faktiskt sluta ögonen i en skön fåtölj - 'Sover du, moster?!' -men nu när jag hemma igen är jag så trött att jag inte är säker på att jag kommer att lyckas hålla mig vaken hela kvällsmatchen i hockey-VM... Och att handarbeta är det inte tal om; jag skulle göra så mycket misstag pga tröttheten - det har jag lärt mig av tidigare trötta kvällar...:)
Hundarna är också trötta. Det händer mycket mer hemma hos min syster med tre barn och fem hundar än vad det gör hemma i Våran Lilla Vrå, så det brukar bli fullt upp med lek och bus och spring fram och tillbaka när vi är där. Sedan när vi kommer hem igen så brukar det inte dröja länge innan alla tre hundarna ligger och sover som stockar...:)

Annie

3 kommentarer:

  1. Hoppas du känner dig piggare idag! Jag verkar ha hört fel, det var nog bara säsongsavslutning av Grey´s. Men vilken säsongsavslutning...

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen du har hört fel...skulle vara väldigt tråkigt om de lägger ner serien, även om Patrick Dempsey lämnar den...

    SvaraRadera
  3. Jag kan tänka mig att hundarna blir helt slut efter all den aktiviteten!!! Hoppas du orkar se på hockeyn så att det får förgylla din kväll!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!