Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 25 maj 2015

Belle

Idag har vi tagit det lugnt, förutom timmen i hundgården när hundarna fick leka med ett par av sina kompisar. Det verkade som om Solstrålen var glad över att kunna busa igen, och matte var lika glad över att se honom busa och ha roligt:) Jag har haft huvudvärk som har kommit och gått hela dagen, men jag har ändå lyckats brodera en del.


Nu är det inte långt kvar innan jag kan börja dekorera älvan - som jag har döpt till Belle - med metalltrådar och pärlor! Längtar!

Annie

4 kommentarer:

 1. Du har ju kommit hur långt som helst med broderiet!!! Förstår att det är en rolig del av arbetet att få "blinga" älvan ;)

  Skönt att alla fyrfotingar är sig själva igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidigare så var jag rädd för att 'blinga' älvan; det verkade så komplicerat och svår och som något som jag inte skulle kunna göra. Men efter att ha prövat på att sy på pärlor på ett litet projekt, och efter att ha gjort syrrans enhörning så har jag insett hur KUL det är!!!

   Jag är så tacksam att alla verkar ok:D

   Radera
 2. Eller hur! För några år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle klara av ett sånt här broderi!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!