Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 4 maj 2015

Ibland måste man få gnälla..!

Dagen har egentligen varit bra eftersom jag har kunnat ta det lugnt och handarbetat och tittat på tv - när jag har lyckats hålla mig vaken. Tyvärr är det så att jag fortfarande känner mig väldigt trött, och det är ganska frustrerande att jag inte ens kan hålla mig vaken när Sverige spelar sina ishockey matcher i VM. Tack och lov kan jag sätta digitalboxen på inspelning så att jag inte missar något, men det känns mycket frustrerande. Jag får väl hoppas att kroppen behöver ta igen sig under en tid och att jag kommer att få mer energi igen snart...
Dessutom har jag just nu också problem med jobbig magvärk igen vilket innebär att jag egentligen har ont i magen nästan hela dagen varje dag, och speciellt när jag har ätit mat. Jag skulle behöva köpa massor av frukt och grönsaker vilket är bra för min mage, men tyvärr finns det inte pengar till det nuförtiden. När jag bodde i England, jobbade och tjänade bra med pengar så kunde jag unna mig - och min mage - härlig frukt och färska bär och underbara grönsaker och supergod hommus, Nu är jag sjukskriven och lever i princip på existensminimum med tre hundar (som jag behöver för att överhuvudtaget orka leva) och det finns inte pengar till sådan 'lyx' som färska bär och sockerärtor mm. Jag längtar verkligen till sommarmånaderna när man brukar kunna fynda frukt och bär även här i Sverige, men min mage behöver det nu, inte om två månader!

Nu blev det här ett litet gnälligt inlägg känner jag, men det var endera lite gnäll eller inget inlägg alls...

Annie

3 kommentarer:

  1. Om jag hade bott närmare hade vi gått till närmsta mataffär och köpt frukt till dig!!! Har själv haft det kärvt periodvis och varit ledsen över att frukt är så dyrt.

    SvaraRadera
  2. Haha, vad gullig du är:)) Du bjöd mig på ett leende i alla fall:))

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!