Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 19 maj 2014

5:2!

Förra året var väldigt jobbigt för mig och jag tappade kontrollen över mitt liv. Bland annat gick jag upp en del i vikt vilket inte var så kul, men inget jag orkade göra något åt. Jag försökte vid några tillfällen att äta enligt 5:2 metoden men jag klarade mentalt inte av det just då. Dock har jag hela tiden haft ett intresse för 5:2 som bantningsmetod och samlat på mig lite information och recept anpassat till metoden.

Nu på slutet har jag ju haft tandproblem samt känt mig krasslig, så aptiten på sötsaker har sjunkit. Över helgen har jag också haft lite magproblem (IBS) vilket innebär att jag lätt får ont i magen när jag äter. Så... igår bestämde jag mig för att jag åter igen skulle pröva på att göra en halvfasta-dag  - eftersom jag ändå har problem med maten - och där är jag nu...

Jag har än så länge idag ätit 1 grapefrukt, 100 gram champinjoner och 100 gram cocktailtomater! Och...
Jaaa - jag är hungrig!!!
Men jag planerar att äta en liten SUPERSMARRIG - haha - tonfisk/bön/fetaostsallad, dricka mycket Lokavatten och härda ut till i morgon... Tack och lov så har jag i alla fall sluppit magvärken idag och det är värt en hel del.

Det var faktiskt ganska gott-antagligen för att jag var så hungrig!

Nu är det ju tänkt att man ska halvfasta två dagar i veckan, men det är jag för hungrig för att tänka på idag... Trots att jag kan avsluta dagen med 50 gram vattenmelon - Halleluja!

Ha det bra,
och njut av er mat!
Annie

1 kommentar:

  1. Bra jobbat!! �� Jag har också funderat på att testa det men jag får sånt jävla humör om jag blir för hungrig så jag måste planera lite mer :) och ja, jag kom på till slut att du måste vara Carinas syster :D Jag beundrar dom att dom orkar bo kvar :).

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!