Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 22 maj 2014

En svettig dag!

De sista åren har jag börjat få stora problem med sommarvärmen. Jag som ALDRIG brukade klaga på värmen och som brukade spendera timmar på min soliga balkong under sommarhalvåret...

Och just nu är det ju väldigt VARMT här i Sverige, trots att det bara är maj månad. En sådan här varm dag som idag vill man ju bara sitta framför en fläkt som blåser iskalla vindar, eller tillbringa hela dagen i en frysbox, eller leva på vatten och glass hela dagen för att hålla sig sval... eller hur?!

Eller så kan man göra som jag gjorde... Storhandla 24 liter mineralvatten, 14,5 kg hundmat, 12 kg mjöl mm mm... FY SJUTTON vad jag har svettats idag..! Speciellt när jag skulle släpa allting uppför trapporna till min lägenhet..!


Det kommer bli en lååååång och töööörstig sommar...

Ha det bra i värmen,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Vattenmelonen då?? Du glömde väl inte den?? ;-)
    Kram, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!