Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 20 maj 2014

Inte ett svenskt julfönster...

Jag vaknade idag och kände mig sååå grinig. Jag har en känsla av att det var ett resultat av gårdagens halvfasta... Men jag klarade i alla fall av det, och jag kan faktiskt tänka mig att göra om det! Det känns lättare att göra det nu på sommaren eftersom frukt och grönsaker är billigare och värmen gör att jag inte är lika hungrig som på vintern.

Jag har broderat lite på Winter Window men jag känner mig inte så inspirerad. Jag gillar inte riktigt färgerna, och jag får påminna mig själv hela tiden att det är ett engelskt VINTER fönster och inte ett svenskt JUL fönster.


Förhoppningsvis kommer fönstret att se bättre ut när jag har broderat lite mer, och när jag kan sätta upp alla fönster i serien tillsammans.

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!