Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 4 maj 2014

Favoritkombo!!!


Dagen har varit fylld med korsstygn och ishockey-min favoritkombo! Just nu har jag fullt upp med att följa alla ishockeymatcher på tvn som jag vill se; både Sverige och de andra ländernas framfart inför ishockey-VM nästa helg, och alla slutspelsmatcher i NHL. En av de få saker som jag ser som lite lyx i min tillvaro är att jag betalar extra för ishockeykanaler, men i själva verket är det nog inte lyx utan helt nödvändigt för mig! Jag bara måste ha ishockey i mitt liv för att må bra och kunna koppla av!

Min tavla går förstås framåt med all denna tid i soffan framför alla ishockeymatcher:)


Jag har funderat på om jag ska brodera svarta efterstygn på fjärilen istället för den föreslagna bruna färgen. Jag tycker att tavlor ser mer nyanserade ut när man anpassar färgen på efterstygnen till själva motiven. Fjärilen är ju ganska framträdande i sina färger så jag tror det skulle bli häftigt att framhäva den ännu mera med hjälp av svarta efterstygn. Jag skulle aldrig kunna designa egna mönster, men ibland kan det vara trevligt att anpassa befintliga mönster efter ens egen smak och göra dem lite personliga:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!