Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 2 maj 2014

Tack och lov för Stitcher!


Nu har mina nya DMC-garner kommit! Yes! Jag längtar efter att få fylla på mitt sommarfönster med de här färgerna! Kan ni se hur det kommer att bli?

Jag måste säga att jag är jättenöjd med www.stitcher.co.uk där jag alltid köper mina korsstygnstillbehör nu för tiden.  Köper du garnerna i affärerna i Sverige brukar varje docka ligga på ca 18kr/st. Jag har beställt på Atelje Margaretha förut men då fick jag betala 50kr frakt och varje docka kostade minst 10kr. Ja, ni kan ju själv räkna ut vad det skulle ha kostat... Dessutom har leveranstiden alltid varit längre än en vecka. Nu när jag handlar från Stitcher så beställde jag garnerna i söndags och de kom idag och jag betalade mindre än 100kr sammanlagt och det inklusive frakt från England! Helt suveränt!

Ha en bra dag,
 
Annie

2 kommentarer:

 1. Hej! Kul att det går att skicka så snabbt från UK och till det priset! Det är lite tvärt emot vad man tror att det skall vara!
  idag lyfte jag med Björns hjälp motorn i Ann-Cari och bytte packning på oljetråget! Det är andra försöket, som du kanske minns så fungerade det inte bra förra året då jag fick olja under motorn! Nu håller jag tummarna för att det skall lyckas i år! Vi är jättesugna på att dra till Västervik så vi kan vara där i börjab på juli!

  SvaraRadera
 2. Hej! Det verkar som om mitt senaste inlägg från i morse inte kom in.... konstigt...nu skall vi se om det här inläget kommer in!
  Det är en underbar liten sga om dom bruna kängorna!
  Nu är klockan mycket så det är dags att krypa till kojs!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!