Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 26 maj 2014

Lugn dag.......?

Jag kan lugnt säga att den här dagen inte blev som planerat.. Jag såg framför mig en lugn dag med mycket broderi och engelska tv-deckare och 5:2-diet... Ha!

Vad jag fick var en dag när jag hade så mycket mens-värk att jag på eftermiddagen låg på soffan och vred mig av smärta medan jag mådde mer och mer illa... Till slut vände sig magen in-och-ut och en hink fick tas fram... Lite lättnad och sedan sedan mer värk och mer hink... Fy sjutton vad jag kände mig risig..! Tror aldrig jag har haft sån hemsk mensvärk! Sen lugnade det ner sig med värken och jag kunde till slut ligga stilla på soffan utan att vrida mig av smärta...tack och lov! Till saken hör att jag verkar på väg in i klimakteriet, och om jag ska ha det så här igen...herregud! Hoppas verkligen det var en engångsföreteelse...

Sååå, dagen blev väl lugn på sätt och vis (liggandes utslagen på soffan), och det blev en 5:2-dag (eftersom jag inte kunde få i mig mycket mat pga magvärken) men inte blev det som jag tänkt mig inte..! Nu är jag bara sååå tacksam att magen har slutat att krampa...!


 
Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg en gång i båten. Då var det jag som spydde och du smälte en flaska när du skulle göra en värmeflaska till mig och min mage...

    SvaraRadera
  2. Stackare!
    Kram, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!