Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 30 maj 2014

Tack och lov för syster!



Idag ska min syster sova över i våran lilla vrå. Hon ska hjälpa mig att röja i garderober, lådor mm mm. Det har varit dax ett bra tag nu, men jag klarar inte alltid av att ta itu med sådant på egen hand... Tur att jag har en sån jättesnäll syster som är villig att offra en del av hennes lediga helg för att hjälpa mig:)

Det blir nästan som förr i tiden när vi delade på ruffen i båten och låg och pratade på kvällarna innan vi somnade. Nuförtiden är det inte så ofta som vi har gott om tid för oss själva - hon har ju fullt upp med jobb, barn, man och hundar. Trots att så mycket är annorlunda nu för oss när vi är vuxna och lever 'vuxnas liv', så finns det en del av mig som alltid kommer att tänka på henne som min lilla syster som jag lekte med, bråkade med, pratade med och delade så mycket av barndomen med.

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Skillnaden är att nu är vi vuxna som trötta somnar före 10 stället för att vara barn som låg i ruffen och aldrig ville lägga sig å sova. Fy, vad tråkig man har blivit...:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!