Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 6 maj 2014

TJOHOO!!Idag har Våran Lilla Vrå 1001 saker att fira!

Resan till Stockholm gick jättebra! Tanden är numera fixad och ser jättefin ut, och priset var dessutom överkomligt. Jag var så lättad och glad efteråt att jag kunde ha slängt mig om halsen på tandläkaren..! Sååå otroligt skönt!!! Nu hoppas jag att vi får ha lite lugn och ro här i Vrån så att vi kan få njuta av Ishockey-VM och Fotbolls-VM utan stress och oro...

De andra 1000 saker som vi firar är att jag har haft över 1000 besökare på bloggen! Det känns otroligt roligt och inspirerande! Även om de flesta av besökarna är min egen familj...:))) Det är superkul att det finns de som vill följa med på min och mina hundars åktur på livets berg-och-dal bana!

Tack för att du läser våran blogg!!!

Kram från invånarna i

Våran Lilla Vrå

1 kommentar:

  1. Hej Annie! Du är otroligt duktig på att skriva och uttrycka dig! Du kanske skullle skriva en bok!! Varför inte en deckare! Nu skall jag till Odd-huset för lite pyssel och senare på eftermiddagen blir det körsång! I slutet på maj skall vi till Umeå och sjunga! Nu til helgen åket jag till Åland för att besöka logen "Åland" som fyller 50 år!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!