Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 27 april 2022

Skogsbad

 I slutet på förra veckan stod jag på näsan på långpromenaden (tror jag halkade på sand och snubblade på en trottoarkant??) och fick lite ont i handen när jag landade på sidan och blev lite allmänt omskakad som man ju blir vid sådana tillfällen... 

Så det blev en väldigt lugn helg då jag återhämtade mig och väntade på att fingrarna skulle sluta värka...men igår tog vi nya tag och gick motionsspåret i skogen för första gången i år.
Det brukar ju ta lite extra tid för vintern att dra sig tillbaka från skogen så jag ville verkligen vara på den säkra sidan att det hade torkat upp ordentligt. 


Det var så himla mysigt att gå längsefter stigen i skogen igen. Och extra skönt är det eftersom myggen inte har vaknat till liv än, och fästingarna har inte hunnit bli så aktiva.


Jag tror att hundarna också uppskattade miljön och alla olika dofter. 


Jag skulle nog kunna tänka mig att gå där oftare än någon gång i veckan, men eftersom hundarna är seniorer måste jag hushålla med deras krafter och se till att de får ordentligt med återhämtning mellan långpromenaderna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!