Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 5 april 2022

När inte livet blev som det skulle...fick jag Linnea💝

Idag kom den efterlängtade skatteåterbäringen! 

Jag skyndade mig att sätta in hälften av pengarna på mitt spara-till-hund konto. Skulle tro att jag är ungefär 2/3-delar på väg mot en stor lurvig fyrbent kompis i framtiden🤞🐾💓. Så länge både Kaxmörten och Solstrålen är vid god hälsa så är det inte sååå brådskande, men i deras ålder kan allt ändras fort så detta sparmål är en STOR prioritering i mitt liv. 

Sedan ringde Linnea som undrade om jag ville hänga med in till stan för att handla en bilvärmare. Det lät trevligt och som ett tillfälle att köpa lite tuggis åt sötnosarna - lite nytta ska de väl också få av skattepengarna menar jag - så jag och hundarna packade in oss i Linneas bil och drog iväg till några affärer. Väl där blev Linnea hungrig så hon bjöd mig dessutom på Max. Gulliga unge...som numera inte är en unge längre utan en underbar ung dam som jobbar och kör bil och tjänar mycket mer pengar än hennes fattiga moster💝. Att äta på Max hör till de lyxiga sakerna som jag inte har råd med, så det var väldigt trevligt och gott. 


Jag är så tacksam för min goa systerdotter som är en sådan fin, klok, snäll, omtänksam och tuff tjej. Och inte verkar hon ha något emot att hänga med sin moster, vilket jag uppskattar. Nu när livet inte blev som jag hade tänkt mig och jag aldrig fick några barn😢...är det så fint att ibland få umgås med Linnea, som är precis som jag skulle ha velat att min dotter hade varit. 
Istället för att vara en mamma blev jag en stolt (och kanske lite överbeskyddande😜) moster som älskar min systerdotter väldigt mycket och är väldigt glad för att jag får vara en liten del av Linneas liv💝💝💝. 

1 kommentar:

  1. Så fint att ni har en så bra relation, jag kan tänka mig att du har lagt grunden till den under Linneas uppväxt <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!