Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 4 november 2021

Två bilder från dagen som gått

Hundarna var hemma själv en stund medan jag och syrran besökte Rusta för att köpa julklappspapper. Som vanligt klämde Solstrålen ner sig bredvid Kaxmörten när jag gick för att stöd från brorsan medan jag var borta.

 

Idag har jag stickat på ett par sockor designade av Maja Karlsson som heter Granen.  
Jag har gillat utseendet på dessa sockor ända sedan jag såg dem för första gången i Majas sockbok
Detta par ska jag inte behålla själv men jag kommer definitivt att sticka ett par till mig själv; de är så fina och roliga att sticka också! Älskar att det är en lettisk fläta på sockorna; är mer van att se en sådan fläta på vantar annars.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!