Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 9 november 2021

Fullt upp

 Jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Jag har ett antal handarbetsprojekt som måste bli klara snart och bortsett från att sova, äta, gå promenader med hundarna så är sticka det enda jag gör just nu. 
Bortsett från några timmar igår när syrran, Linnea och mamma kom på besök för att (lite försenat) fira Solstrålens 10-årsdag. Jag bjöd på fika och besökarna hade med sig presenter till hundarna.


Jag är så tacksam att jag har en familj som förstår hur viktiga hundarna är, och det värmde verkligen mitt hjärta att se hur glada hundarna var att få öppna flera paket och äta en massa goda tuggis mm.


Jag tror att Solstrålen var mycket nöjd med sitt födelsedagsfirande, och jag var nöjd å hans vägnar.

Annars har det äntligen blivit kallt nu och idag har det varit frost och minusgrader. Nu är det bara snön som saknas! Jag hoppas att jag får tid snart att börja juldekorera här hemma; börjar bli riktigt sugen på det nu...

1 kommentar:

  1. Long time no see. Love your adorable doggies. Enjoy your time decorating.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!