Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 februari 2020

Lördagsplåga

För mig var dagens deltävling i Melodifestivalen en plåga. Jag börjar verkligen tröttna på den där 'komikern' David vad-han-nu-heter. Det finns säkert de som gillar hans humor men jag tror inte jag har skrattat till mer än en gång under tre lördagar...jag förstår liksom inte varför han är där?!
Mellannumren var en plåga och jag gillade inte någon av låtarna heller. Faiths röst var fin men låten var inte bra nog tyvärr och resten av bidragen var bara jobbiga att lyssna på. Det kröp i mig under hela programmet och den enda anledningen till att jag NÄSTAN tittade klart var för att ändå ha lite koll på vilka som gick till final...även om jag inte tyckte någon låt var bra nog för final. Det bästa under programmet var repriserna på tidigare mellanakter genom åren...och då var ju inte de heller särskilt bra... Det var en lättnad när den andra finalisten blev klar och jag kunde byta program.

Det fanns säkert de som gillade denna omgång - eftersom smaken är som baken - men personligen hoppas jag att den sista deltävling håller bättre kvalitet än kvällens...

1 kommentar:

  1. Tro det eller ej men jag har inte sett en enda deltävling i år, jag som vanligtvis brukar följa det. Det har varit Ike och sedan två kalas som kommit "i vägen" och nu funderar jag nästan på att hoppa över nästa lördag och bara se andra chansen och finalen. Jag brukade älska melodifestivalen men på senare år så tja....

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!