Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 9 december 2019

Skön 2:a advent

Idag har varit en lugn och skön dag. Jag har tittat på sport och olika julprogram och julfilm samtidigt som jag har handarbetat och stickat och planerat julklappar och vad för juligt jag ska göra under veckan.
Det snöade under dagen men eftersom det var runt nollan så smälte det bort framåt kvällen. Jag och hundarna hann precis ta en eftermiddagspromenad i en vit värld innan snön började försvinna. Nu är det bara slask ute tyvärr.
Jag öppnade det andra paketet i paketkalendern från mamma och syrran, och det var ett par riktigt gosiga och tjocka stickade sockor från mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!