Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 6 september 2019

Sock-uppdatering


Jag hoppades att jag kanske skulle hinna sticka klar julsockan idag, men som synes har jag halva foten kvar. På den här sockan lyckades jag i alla fall sticka raden av hjärtan åt rätt håll, till skillnad från när jag stickade den FÖRSTA SOCKAN💜💜💜😊.
Det är faktiskt ganska intressant att läsa inläggen om när jag stickade den första sockan och problemen jag hade då; det har definitivt gått lättare den här gången. Jag har nog haft en fördel av att jag har stickat så mycket mönsterstickning den senaste månaden. Det är en skön känsla när man märker att man blir bättre på något😊.
Allmänt sett känner jag mig annars ganska misslyckad i livet, men det är skönt att känna att jag i alla fall är någorlunda duktig på att handarbeta❤.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!