Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 10 november 2018

Mitt hjärta brister💔

Jag har inte orkat med sociala medier eller att skriva på bloggarna de senaste dagarna. Alfahanen - som egentligen heter Tyson - blev dålig och jag var tvungen att ta honom till veterinären. Och det visade sig - som jag befarade - att han var riktigt dålig i lederna.
Jag har precis skrivit ett långt INLÄGG om allt det här på julbloggen vilket tog flera timmar att skriva, så ni kan gå in på julbloggen och läsa mycket mera om detta jobbiga ämne där.
Men nu lever han verkligen på lånad tid tack vare medicinering, och min högsta önskan just nu är att han ska få fira jul med mig en sista gång utan smärta innan han får somna in i januari. Men jag har ingen aning om det blir så...💔

Annie

2 kommentarer:

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Åh nej! Jag är så ledsen för din skulle. Vilken bra idé att fira lite extra jul i november för säkerhets skull. Jag hoppas att han slipper lida och att ni får en bra sista tid tillsammans. Kramar i mängder!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!