Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 30 september 2018

Here we go again Caps!

Nu i veckan börjar NHL-säsongen 2018-2019, och idag har jag haft chansen att för första gången se Washington Capitals spela en träningsmatch  sedan de vann Stanley Cup och Nicklas Bäckström var här hemma och firade vinsten😊!
Det är fortfarande ganska svårt att fatta att de är de nuvarande Stanley Cup-mästarna!
Huvudcoachen har lämnat laget och en av de assisterande tränarna har tagit över laget istället. Under dagens match var laget nästan intakt från när de vann Stanley Cup för 3 månader sedan. Alla kedjorna såg likadana ut; nu återstår bara att se om de spelar lika bra som förra säsongen.
Ofta kan det vara svårt för det försvarande laget att komma igång bra eftersom de har haft fullt upp med firandet under sommaren, samt kanske är lite mätta på vinster men det brukar förändras en bit in i säsongen. Det ska bli väldigt intressant att se hur Washingtons kommande säsong blir nu när de äntligen har vunnit det största man kan vinna i ishockey!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!