Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 1 april 2017

Seg lördag

Jag sov så otroligt dåligt i natt; vaknade säkert 10 ggr med jämna mellanrum under natten så ni kan ju föreställa er hur jag kände mig när jag sent omsider klev ur sängen... Någon gång lovar jag att jag berätta hur det gick till när min sömn totalförstördes, men det är tyvärr ingen trevlig historia så det får bli en annan gång... Jag bara hoppas att jag sover bättre i natt; min kropp behöver ordentlig vila!

Eftersom jag var så trött och seg i kroppen så har det inte blivit mycket gjort. Jag var ner till hundgården en sväng med Kaxmörten och Solstrålen, men hundarna verkade också trötta så de tog det mest lugnt med mig på bänken och njöt av några stackars solstrålar...När man ser dem tillsammans så här så är det fascinerande att se hur otroligt lika varandra de är!!

Nu ska jag fixa lite stekt ris innan jag tittar på ett avsnitt av Morden i Midsomer innan jag går och lägger mig.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!