Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 25 april 2017

Jag har skjutit upp...

...min tvättdag flera gånger den senaste veckan, men idag var jag tvungen att bita i det sura äpplet och släpa tvätt upp och ner ifrån tvättstugan. Eftersom jag har sovit dåligt de senaste dagarna så var jag ganska trött i morse och det gjorde inte saken lättare.

Men nu är det gjort och dessutom gjorde jag potatisgratäng till middag. Dock har jag INTE dammsugit och torkat golven. Så långt räckte inte min energi, så det måste jag ta itu med imorgon... Och allt jag vill göra är att virka! Dock passar det bra att göra tråkiga sysslor de här dagarna, eftersom nästa runda i Stanley Cup-slutspelet inte drar igång förrän natten till torsdag:)

Nu ska jag titta lite på Midsomer Murders och virka några maskor innan det är dags för kvällspromenad och bäddning med rena sängkläder och läggdax!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!