Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 4 oktober 2015

Familjetid:)

Idag var jag och hundarna en sväng till syrran för att umgås och titta på film:) Min mamma kom också och vi hade det riktigt trevligt:)
Syrran lagade goda pannbiffar och pommes frites till middag och sedan tittade vi på den underbara julfilmen The Holiday.
Jag hade bakat gluten/laktosfri chokladkladdkaka och saffranskladdkaka...


...till efterrätt. Saffranskladdkakan har blivit en ny favorit hos oss (jag använder det HÄR receptet)och idag smaksatte jag den dessutom med rivet apelsinskal:) Supersmarrigt!!

Ett perfekt sätt att spendera en vanlig söndagskväll i oktober:)

Annie

4 kommentarer:

  1. Det låter jättemysigt! Tråkigt att det är så långt till er! Monica hälsar!

    SvaraRadera
  2. Tack för en trevlig kväll med smarrigt fika:)

    SvaraRadera
  3. Jättebra (och mysig) julfilm!! Och kladdkaka.. jag försöker ju gå ner i vikt.. och det går hyfsat bra... så det blir inte mycket sådant smask för mig.. det vattnas liksom i munnen bara jag tänker på det!! :) Låter som en härlig stund!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!