Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 29 oktober 2015

Tröööött (på kvinnliga hormoner)...

Ja, här fortsätter min kämpiga hormonvecka...


Nu verkar magvärken ha lugnat ner sig - tack och lov - men istället har jag en sådan förlamande trötthet..! Igår kväll var jag helt slut efter klockan tio på kvällen, och jag vacklade runt på hundarnas kvällsrunda och somnade som en stock när jag gick och lade mig. Och i morse hade jag med lätthet kunnat stanna kvar i sängen hela förmiddagen.
Hela dagen har kroppen känts riktigt seg men jag och Alfahanen var i alla fall över till Bästa T för att mysa och titta på film. Det blev klassikern Ensam Hemma och vi hade som vanligt en trevlig eftermiddag:) Men nu sitter jag här i soffan och klockan är inte ens 19.00 och jag känner mig helt slut och supertrött i hjärnan...
Jag hoppas verkligen att hormonerna lugnar ner sig snart - jag har inte tid att må så här den här tiden på året...! Men när huvudet är fullt av bomull går det bara inte att få något gjort...!

Annie

2 kommentarer:

  1. Hej min kära dotter! Nu blir det skönt att sova en stund innan nästa event tar vid!
    Sov gott!
    pappa

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där med tröttheten!! Men det blir lite extra nu på kvällen om inte kroppen helt ställt om sig till vintertid.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!