Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 22 oktober 2015

Städ- och röjdag!

Idag har jag hållt igång från morgon till sen kväll:) Jag har tvättat, sorterat en massa tvätt, tagit fram vinterkläder och plockat undan sommarkläder (vilket i sin tur krävde att jag rev ur halva klädkammaren). Jag har städat på hundarnas handdukshylla:

 
Om ni tycker det ser ut som om hundarna har MÅNGA handdukar så kan jag rapportera att det behövs om man ska duscha tre hundar på samma dag eller torka av tre hundar vinterslask och grus. Det finns mindre lustiga tillfällen när man också behöver mycket handdukar, så NEJ, jag har inte för mycket hund-handdukar:)
 
Jag har tagit fram vinterröda textilier till hundarnas dynor etc och lagt undan sommardynor etc (vilket innebär en väldigt massa grävande under sängen), jag har dammsugit och torkat golv och jag har fortfarande kvar att bädda sängen med mitt julbäddset som jag också tog fram. Vaddå tidigt?? På lördag är det två månader till julaftonen och tiden kommer att gå med en ryslig fart så jag börjar förbereda så smått redan nu, innan julbak etc ska påbörjas:)
 
En bild från det värsta kaoset när vinter- och sommarkläder skulle byta plats
i garderoben...! Ni ser väl Solstrålen som kollar in vad sjutton jag håller på med...:)

Annie

3 kommentarer:

  1. You've been busy! I like this time of the year- all the sorting out and preparing is good after summer x

    SvaraRadera
  2. Du hade verkligen fullt upp! Jag tycker det låter rätt mysigt att plocka fram vintern :)

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig julstämning!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!