Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 25 juli 2015

Ordningen återställd...och ett fall:(

Nu har våra fyrbenta gäster återvänt hem igen, och vi sitter kvar här alldeles utslagna och försöker återhämta oss.
 
De sista hundbilderna från den här veckan är på Shiba och Solstrålen när de lekte tillsammans i hundgården i förmiddags:) Att se dem leka har verkligen varit helt oväntade höjdpunkter den här veckan för mig, och jag hoppas att de kommer att ha chans att leka tillsammans så här flera gånger i framtiden:) 
 










En tråkig nyhet är att min mamma har brutit handleden idag. Hon ramlade och föll illa och fick spendera hela eftermiddagen/kvällen på sjukhuset. Eventuellt blir det också en operation. Vid sådana här tillfällen känner jag mig så otillräcklig som dotter - jag har varken ork eller resurser att kunna ställa upp så mycket som jag skulle vilja. Men mamma verkar må bra efter omständigheterna, så jag ska försöka att inte må dåligt och försöka låta bli att ha det obligatoriska dåliga samvetet...

Nu ska jag bara gå kvällspromenaden med hundarna i ösregnet - yippiee - så får jag krypa i säng och försöka återhämta mig från en helt galen vecka...

Annie

5 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att din mamma skadat sig. Men du behöver inte ha dåligt samvete. Du verkar bry dig väldigt mycket om dina nära och kära, och det är jag övertygad om att de vet - och uppskattar!

    Även att veckan med ALLA hundarna bjudit på ljuspunkter förstår jag att det krävs lite återhämtning efteråt. Skrattar, jag blev ju trött bara att läsa om allt ��

    SvaraRadera
  2. Roligt när de kommer, skönt när de åker hem, kanske?
    Hoppas det går bra med din mamma!

    SvaraRadera
  3. Ja, det har varit minst sagt hektiskt!!! Det bästa är att det nu känns som väldigt lite att 'bara' ha TRE hundar...haha!

    SvaraRadera
  4. I hope you Mum's wrist is not to badly injure and she recovers soon.
    Clare x

    SvaraRadera
  5. Hi Clare, how lovely to have you visiting here! My mum seems to be doing well - she's a very practical person who enjoys a challenge - which is a relief for the rest of us in the family:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!