Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 27 juli 2015

Dagens hög:)

Platsen brevid soffan där jag har mina handarbetspåsar/väskor har nu blivit utökad med en supermysig värmefilt som jag har fått av Bästa T. Den ligger där i väntan på kyligare dagar - och om det här vädret fortsätter så lär det ju inte dröja så länge..! Kaxmörten och Solstrålen har också noterat att den har dykt upp, och att den har gjort deras favorithörn ännu mysigare...

I förmiddags så höll Kaxmörten på att böka runt där och det slutade på detta vis...!

 
Och här har jag grävt fram en sovande Kaxmört...


Men låt mig få sova ifred nu då!
Min ork har sakta återvänt och ikväll ställde jag mig i köket och gjorde i ordning grönsaker för ugnen...


Visst ser det gott ut?!
Sedan skulle nog min syrra säga att jag 'förstörde' dem genom att tillsätta kikärtor -haha! - och pricken över i:et var förstås fetaost! En av mina favoritsallader på sommaren:)

Annie

4 kommentarer:

  1. En sådan filt köpte jag förra hösten, den är supermysig att krypa ner under! Hoppas salladen smakade bra, ser god ut.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror att Kaxmörten håller med dig...haha! Salladen var jättegod- som vanligt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!