Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 2 juli 2015

Filmdate!

Först och främst hälsar Alfahanen att han är jätteglad att ni gillade hans inlägg igår:) Han vill också meddela att han inte är riktig redo för Nobelpriset än, men han lovar att rapportera om matte har fler galna upptåg! Matte kanske ser lugn och sansad ut men Alfahanen har lärt sig med åren att hon kan faktiskt vara helvild ibland :=)


Idag var Alfahanen och jag hos Bästa T för en filmdate:) Vi dukade upp bullar med jordgubbar och vit choklad, läskande vattenmelon...

 
...och jättegoda körsbär! Det finns inget godare än söta körsbär!!

Alfahanen på filmdate
Vi tittade på sista Twilight-filmen och sedan började vi på Hobbit-filmerna. Jag börjar nämligen bli sugen på att se Tolkien-filmerna igen, och det suget brukar jag få några gånger per år. Sagan om Ringen-filmerna hör nämligen till mina absoluta favoritfilmer och då och då får jag bara en sådan stark längtan efter att besöka den fantastiska världen!

Slutligen ännu en charmig bild på Kaxmörten och Solstrålen när de har somnat tillsammans i soffan...

 
Kan du se vem som är vem??
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt med era filmdejter!!! <3 Vad mysigt att du har din T!

    Och bilden av småpojkarna - HELT bedårande!! Jag kan tänka mig att ditt hjärta nästan smälter när du ser på dem!

    Förresten, du trodde Denniz var slut efter kontorsdagen... kolla in i bloggen sedan igen får du se ;)

    SvaraRadera
  2. Ja jag älskar när de ligger och sover och dessutom ihoprullade tillsammans; det är väl därför som det dyker upp så många bilder på sovande hundar här på bloggen...:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!