Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 3 juni 2015

Bling, bling!!!


Idag har jag haft en del tid att brodera på min fina älva som jag har döpt till Belle:)
Just nu håller jag på och broderar med glittertråd, vilket är jätteroligt men tar lång tid. Man måste brodera med korta trådar för annars slits glittret, vilket innebär att man får starta och avsluta stup i ett vilket jag tycker är väldigt drygt. Men effekten av glittertrådarna är helt underbar - tyvärr så förmedlas inte allt glittriga på de här fotona... 
 
Så här ser vingarna ut med lila glittertrådar...
 

...och lavenderkvistarna broderas med grön glittertråd...


Det här är hela älvan som hon ser ut just nu...!


Det återstår en hel del broderande med glittertrådar och en väldigt massa pärlor att sy på också:)
Men jag är SUPERNÖJD med hur hon ser ut, och stolt över vad jag har åstadkommit, och jag längtar efter stunden när jag kan hänga upp henne på väggen i mitt vardagsrum!

Annie

1 kommentar:

  1. Åh, hon blir bara vackrare och vackrare för varje gång!!!! �� Helt rätt att du är stolt över allt arbete du lägger ner på broderiet - och över resultatet!!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!