Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 26 april 2015

Titta det funkar!

Hej allihop! Idag är det jag, Solstrålen, som har tagit över bloggen! Matte sitter och knappar lite på datorn varje dag och jag har spanat in hur man gör! Hoppas jag... Lite sugen att provbita lite i datorn är jag, men jag ska försöka låta bli...
Jag tänkte jag skulle dela med mig av några kort från min och Alfabrorsans helg hos Moster och Morbror. På några av korten kan man se mosters skal i en del av bilden, men jag låter det vara för jag vet inte hur jag ska få bort det. Hmmm hur lägger jag in bilder... 

Ok, nu kom det en bild! Här myser jag med brorsan på Mosters gräsmatta.

Moster har en rolig låda på gräsmattan som är toppen att gräva och rulla i! Helskoj!

En skön soffa har de oxå, men inte lika skön som min (schhh matte tror det är hennes soffa, och jag låter henne tro det. Hon verkar lyckligare då...)

Vi åkte upp i skogen. Jag sprang snabbare än vinden!

Titta vad fina vi är! Det var ett jätteroligt ställe som luktade jättegott och vi blev så fina i pälsen! Men sen fick vi bada i en å, och då försvann det fina, tyvärr...

Fast det var lite kul det oxå...

Sen fick vi goda och mumsiga gris öron, Jippi!!

Morbrors skor var perfekta för att hålla i örat när jag tuggade!

Solen var skön att ligga och sola i samtidigt som jag kollade in omgivningarna!

Brorsan föredrog skuggan...

Mosters gräsmatta var jätterolig att busa på!Kul har vi haft det, men nu längtar jag efter matte så jag blir alldeles knasig! Hoppas hon kommer hem snart! Då ska jag pussa henne överallt!

Hejdå!

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är Solstrålen. Smart att smygkolla på matte hur hon gör. :) Det verkar som om ni har haft ganska kul under tiden som ni saknade matte. Jag ääälskade bilden med skon!!!

  SvaraRadera
 2. Tack Denniz matte! Jag kan mer än min matte tror...hehe!! Men det var bra att jag hade moster som hjälpte till ibland:) Har inte Denniz lärt sig än att det är mycket godare och enklare att tugga tuggben om man har något form av stöd...?! Jag vill helst använda ett mänskligt ben som stöd, men det går bra med en sko också :)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, Denniz tycker om att ligga där det är helt lugnt och tyst så att han inte behöver oroa sig för att någon ska försöka ta hans tuggben. Där han bodde innan fick han inte ha något i fred, utan han fick vara på sin vakt hela tiden, så han tycker håller fast själv med tassarna när han gnager. Fast jag tror ändå att han har fattat nu att ingen i vår familj tänker ta något ifrån honom, så snart kanske han slappnar av och kan komma fram till oss och ligga och gnaga.

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!