Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 16 mars 2015

En söt liten flicka

Jag har funderat på att skicka något kort eller liknande till min älskade mormor till påsken, och idag hittade jag ett lämpligt projekt. Ofta får man små gratisbroderier med de engelska korsstygnstidningarna och när jag såg det här kortet...

 
 ...så kändes det perfekt:) Allt material man behöver finns med de här små broderierna vilket är väldigt behändigt. I det här fallet är det aida med väldigt små rutor (6,6 per centimeter) och det är väl inte min favoritaida direkt, men eftersom det är ett litet motiv så får det väl gå. Ofta är det ju så när man ska försöka få in ett detaljrikt motiv på ett ett litet kort. För min del är det största problemet att broderitrådarna som följer med de här projekten är väldigt korta, vilket innebär att man inte kan brodera så många korsstygn innan man måste avsluta och börja med ny tråd. För min del är det väldigt drygt för jag gillar att ha lite längre tråd när jag broderar så att man inte måste fästa och starta stup i ett.

Närbild på vad jag broderat hittills.
Annars har min trötthet fortsatt; om det beror på dålig sömn eller depression eller något annat vet jag inte. Men jag lyckades i alla fall ta mig igenom disken så det kände jag mig väldigt stolt över. Det finns flera hushållssysslor att ta itu med men jag får väl försöka beta av en sak per dag. Annars blir jag för stressad och handlingsförlamad och så blir inget gjort...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!