Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 10 mars 2015

My heart is fed with needle and thread...

Den senaste tiden har jag varit lite sugen på att uppdatera bloggen lite grann; som en liten vår-uppfräschning liksom...:) Inga stora saker; bara lite ändrade ord mm. Idag blev jag i alla fall sugen på att ändra headern, så det blev ett korsstygnsbroderat ordspråk som verkligen stämmer in på mig just nu...

Jag har fortsatt att titta igenom mina korsstygnstidningar för att hitta flera kommande projekt, och jag har hittat en hel del som jag är sugen på att sätta igång med framöver..:) Bland annat den här jättesöta lejonungen!

Jag har tidigare broderat en tigertavla som jag är VÄLDIGT nöjd med, så när jag såg den här bilden blev jag lite sugen på att brodera ännu nytt kattdjur... Men först ska jag avsluta mitt hemliga projekt och brodera klart min fina lilla hund:)

Annie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!