Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 24 mars 2015

En mini!

Den sista tiden har jag varvat mina större korsstygnsprojekt med små minibroderier. När man har hållt på med ett arbete i 50-100 timmar och fortfarande inte är nära slutet, så kan det vara riktigt tillfredställande och inspirerande att bryta och sy ett litet broderi som bara tar några timmar/någon dag att bli klart. Ibland behöver man ju känna att man för en gångs skull blir KLAR med något, och få den där sköna stolta och glada känslan av att man har gjort något fint helt själv:)

Förutom gårdagens nyckelring, och mormors påskkort (som tar mycket mer tid än vad jag trodde) så har jag också broderat..


...det här gulliga lilla broderiet:) Jag älskar den här grön/turkosa färgen - den känns så fräsch! En annan dag får ni se vad jag ska göra med den här lilla skapelsen... Men som sagt, väldigt trevligt att för en gångs skull brodera något som bara tar en timma att göra klart:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!