Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 13 oktober 2014

Yr höna

Idag har jag städat hela dagen; man kan nog säga att jag har julstädat två månader för tidigt..:)
Jag hade tid i tvättstugan, och sedan dammsög jag och torkade golv och sorterade en himla massa korsstygnsprojekt och korsstygnstidningar för att få någon ordning på mina handarbeten. Jag är ganska nöjd med vad jag åstadkom i dag allt som allt.
Medan jag sprang runt som en yr höna så låg ofta hundarna i soffan och sov eller följde efter mig för att kolla vad jag höll på med. Det är inte alltför ovanligt att Kaxmörten och Solstrålen har lite dispyter, men lika ofta som de är i luven på varandra lika ofta ligger de tillsammans och myser. De är väl som syskon i allmänhet är. Idag var ett sådant tillfälle, och jag kunde inte låta bli att ta ett kort på dem där de låg brevid varandra i soffan och tittade på mig...:D


Så söta!! Mitt hjärta smälter när jag tittar på dem:)
 
Vad skulle jag göra utan mina älsklingar?!
 
Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Tack för din omtanke om min barndomsvän. Inlägget om när hon dog finns tyvärr inte längre kvar i min blogg då jag brukar radera i kategorin vardag några gånger om året för att begränsa omfånget. Jag nåddes av dödsbudet samma dag som vi skulle ha födelsedagskalas för vår son. Det kändes helt overkligt, jag stod där mitt i tårtbaket och min barndomsvän vad död, och av en sådan anledning. Så fruktansvärt tragiskt.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!