Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 1 oktober 2014

Varva ner

Efter sista tidens stress, frustration och övernattningsgäster, så var det riktigt skönt med en lugn dag framför tvn med handarbete, och en liten pysselstund...bara positiva och rogivande sysselsättningar:) Och allt eftersom dagen gick kände jag hur jag sakta men säkert varvade ner och kunde koppla av.
Handarbetet kan jag inte visa eftersom det är julklappar och mottagaren kan råka läsa detta inlägg, men däremot kan jag visa mitt pyssel:)
I år har jag tänkt att ha en julgästbok för mina gäster att fylla i när jag har mitt adventsfika för familj och vänner, och julmiddagen med pappa. Jag hoppas det kan bli ett underbart julminne att ha i framtiden:) Så idag dekorerade jag framsidan på gästboken...
...och jag blev riktigt nöjd! Du kan läsa ännu mera om detta och mycket annat juligt på min julblogg http://varanlillajulvra.blogspot.se/.

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!