Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 3 oktober 2014

Uppskattade kakor och filmdate

Gårdagens bakade chokladkolakakor blev visst en hit på discot som systerdotterns klass anordnade, och kakorna sålde slut snabbt:) Min syster fick åka hem med en tom burk så det känns ju väldigt roligt för moster att kunna bidra på något sätt:)

Annars har jag haft en trevlig filmdate med underbara T och vi njöt av våra hundars sällskap, handarbete, frukt, pepparnötter, Twilight och den första Hobbit-filmen. Det är alltid en lika rogivande stund som uppskattas av alla inblandade:)


Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!