Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 15 augusti 2014

Tillsammans i soffan...

När jag sitter och handarbetar hemma i soffan så har jag så gott som alltid sällskap brevid mig.
Framför mig på vänster sida om mina utsträckta ben brukar Kaxmörten gilla att ligga (fast egentligen vill han ligga precis vid mattes sida vilket inte går när matte viftar med stick- och virknålar och garnnystan). Liggandes vid benen kan han ha koll på mig när jag handarbetar och när jag rör på mig.

Kaxmörten myser på mattes filt...
När jag vrider på huvudet (och kameran) till höger så ser jag för det mesta Solstrålen som ligger utsträckt i andra änden av vår lilla soffa och slumrar medan han också håller koll på vad matte gör...
 
 
Alfahanen däremot vill gärna ligga i lugn och ro någon annanstans i Våran Lilla Vrå istället för att slåss om utrymmet i soffan med sina brorsor. Personligen trängs jag gärna med hundarna i soffan. Det är mysigt att ha dem nära och lyssna på deras andetag och känna värmen från dem. Framför allt  känner jag mig aldrig ensam tack vare mina soffkamrater...
 
Ha det bra,
 
Annie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!