Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 26 februari 2020

Senaste Solstrålen och senaste vanten...


Även om min älskade Solstrålen kan vara en riktig busunge, så älskar han också att slappa. Detta är en av hans favoritpositioner i en av hans favoritställen här hemma. Visst ser det skönt ut?!


Idag stickade jag klart den här vanten som är baserad på mönstret SKYSKRAPA från Järbo Garn.


Jag har (som vanligt) gjort några ändringar så det är inte exakt som ursprungsmönstret, men allmänt sett så är detta ett perfekt första stickmönster att testa om man vill prova på/lära sig flerfärgsstickning. Och perfekt mönster för att använda upp restgarner och sätta sin egen färgprägel på vanten.

2 kommentarer:

  1. Så fint mönster. Min mamma är väldigt duktig på det här med handarbete och att sy. Den ådran verkar dock ha hoppat över mig. Skulle vilja kunna sticka och sy. Kul ju att göra mer personliga alster än det man köper i butikerna som är massproducerat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, själv har jag en släkt/familj där så gott som alla har varit kreativa på något sätt:) Och jag är väldigt tacksam att jag har handarbeten så som mitt liv har blivit. Att skapa något fint med sina händer och känna stolthet över det ger guldkant till mina dagar.

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!