Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 22 februari 2020

700!!!

Ikväll valde jag att spela in Melodifestivalen och istället titta på en direktsändning av Washington Capitals match mot New Jersey Devils på min ishockey-kanal.
Jag är verkligen glad att jag gjorde det för jag fick se live hur Alexander Ovechkin gjorde mål 700 i hans karriär vilket är JÄTTESTORT!   


Alexander Ovechkin är bara den åttonde spelaren i hela NHL:s historia som når den barriären, och många tror att han kommer att kunna slå Wayne Gretzkys 'oslagbara' rekordet på 894 mål. Dock är ju Ovechkin 34 år så det blir nog på håret...

Jag blev verkligen rörd över att se honom göra det här viktiga 700:de målet och fick tårar i ögon av att se hur hans lagkamrater kom ut på planen för att gratulera honom (det händer ju aldrig annars förutom i slutet på matcherna när något lag vinner). Självklart var Bäckström med bland gratulanterna; de har ju spelat c:a 900 NHL-matcher tillsammans! 
Även om Nicklas Bäckström är min favoritspelare så har jag även ett svagt hjärta för Ovechkin eftersom jag har sett honom och Bäckström kämpa tillsammans på ishockey-planen i så många år!

Tyvärr förlorade Capitals matchen med 2-3, och faktum är att de inte har spelat så bra nu på slutet. Dock borde det inte vara något problem för dem att gå till slutspelet. Frågan är dock vad som är bäst; att spela jättebra innan slutspelet och vara fulla av självförtroende, eller ha fått kämpa lite innan och vara mer osäkra inför slutspelet...??
Hursomhelst, jag är glad att jag valde att titta på den här matchen istället för Mello. Imorgon kväll är det en ny livematch med Capitals och Mellon kan jag se i veckan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!