Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 8 februari 2020

2000 och 6,17

Detta inlägg är inlägg nummer 2000 här på bloggen!

Helt sjukt egentligen att jag har hållit igång bloggen i snart 6 år och fått till så många inlägg trots att inspirationen och energin har varit väldigt låg ibland OCH att jag har haft några kortare uppehåll när livet har blivit för tungt. Den största motivationen kommer ju från mig själv och min önskan att dokumentera mitt liv med hundarna och mina handarbeten. Eftersom jag knappt har några läsare - bara er få underbara som kikar in här varje dag😘 - så har jag ju ingen press på mig och det är väldigt skönt.

Jag leker med tanken på att skriva några sammanfattande inlägg om tiden som har gått här på bloggen mellan inlägg nr. 1 och inlägg nr. 2000, men vi får se om jag kommer till skott... Det skulle ju ta lite tid ifrån alla mina lpännande stickprojekt...😉

Det andra häftiga som har hänt idag är att våran stavhoppande unga världsstjärna Armand Duplantis har slagit VÄRLDSREKORD i stavhopp och hoppat hela 6 meter och 17 centimeter!!! Tävlingen där han deltog var inte så stor, men jag hittade ett klipp på Youtube från tävlingen. Dock talar de polska eller något liknande men om det stör så kan ni ju bara sätta på ljudlöst😁.


Jag är så himla glad över att den här halvamerikanska grabben valde att tävla för Sverige; det kunde ju lika gärna har varit ett amerikanskt världsrekord....

Hittade också ett annat intressant klipp om denna stavhoppande supertalang där man får veta lite mer om Mondos bakgrund och barndom; så fascinerande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!