Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 17 februari 2017

Veckans virkning

Den här veckan har jag gjort klart en supervacker virkad kudde efter ett mönster på den HÄR virkbloggen.

Kudden började med en blomma...

 
 ...som sedan fick blomblad...


...och virkade popcorn-ränder...


...och till slut blev det en ljuvlig kudde!


Det tog mig ett tag att få klart den här första kudden (klurigt mönster och inte så bra mående...), men nu är jag jättesugen på att virka ännu en kudde efter samma mönster men med andra färger.
Den första kudden hade färger som den duktiga designern redan hade matchat ihop vilket verkligen underlättade för mig. Den här gången har jag fått försöka fundera ut en egen färgskala vilket inte är lika lätt. Det är ju ett tidsödande och komplicerat mönster så man vill ju att det ska bli 'rätt'.

Men nu har jag bestämt mig för vilka färger jag ska använda. Blomman ser ut så här...


...och sedan blev det lite accentfärger...


...och nu håller jag på att virka ännu flera blomblad...


Det känns som om den här kudden är mycket mer lättvirkad eftersom jag redan har tagit mig igenom alla klurigheter i mönstret en gång. Få ser hur långt jag kommer i helgen...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!