Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 27 februari 2017

Trevlig stund:=)

Den här veckan har mina tonåriga syskonbarn sportlov och därför var det väldigt trevligt när min systerdotter LINNEA ringde på eftermiddagen och frågade om hon och jag skulle träffas med alla fem hundarna? Det tyckte jag lät som en trevlig idé; jag vet att hundarna tycker det är väldigt roligt att träffa varandra och få chans att leka lite:) Och det är trevligt att ha bra sällskap när jag är ute med hundarna!

Mina älsklingar förstod snabbt vad som var i görningen när jag sa att 'vi ska träffa Vicky och Shiba!' -  de vet precis vad det betyder! När Linnea kom till mig och alla hundarna hade hoppat och skuttat runt varandra av lycka en stund, så gick vi allihopa till hundgården och där fick våran familjeflock chans att leka med varandra och med oss:)


När hundarna hade fått leka av sig och våra tår började bli kalla så gick vi alla hem till mig och fikade en stund och pratade innan Linnea, Vicky och Shiba begav sig hemåt igen.

Det var så trevlig att umgås en liten stund med min favorittjej; det var precis sådana saker som jag saknade när jag bodde i England. Chansen att bara en stund då och då få träffa en kär familjemedlem; det behöver inte vara så mycket och så avancerat för att det ska värma själen! Vi pratade om att kanske göra om det senare i veckan; få se om Linnea kommer att ha tid för det. Hon är ju i en sådan ålder när kompisarna tar upp mycket tid i livet:)))

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!