Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 24 februari 2017

En samling prästkragar

Idag har jag haft problem med värk i axel/nacke vilket är ganska kämpigt när man tex ska gå ut med en hund som drar. Framåt kvällen kände jag mig riktigt less och var redo för något upppiggande och humörshöjande. Vilket förstås innebar ett nytt virkprojekt:)
En av mina favoritdesigners BAUTAWITCH har kommit ut med ett nytt underbart mönster på en bedårande virkad kudde...
 

...så jag grävde fram lite garner och började virka Hexagoner med Prästkragar efter Bautawitch mönstret.

 
 Älskar de här virkade prästkragarna så det här projektet har definitivt piggat upp mig:)

 
Som vanligt har jag ingen aning om när (eller t.o.m. om) det här projektet blir klart. Men det är inte viktigt känner jag; när det gäller mina handarbeten är jag definitiv duktig på att leva i nuet och njuta av processen:) Och den här processen njuter jag verkligen av!
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!