Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 3 februari 2017

Idag var det dags för...

...ett läkarbesök för min egen del. Eftersom det har ordnat sig med min sjukskrivning så var jag inte SÅ orolig inför besöket, men jag känner alltid en hel del stress när jag måste iväg och träffa någon 'officiell' så här. Jag har alltid en sådan ångest för att de officiella människorna - som har makten över våra liv - ska påverka mitt liv i en negativ riktning och utsätta mig för något jag inte klarar av.

Nu har ju faktiskt jag en väldigt bra läkare som jag trivs väldigt bra med (för att vara jag), vilket jag glömmer bort mellan läkarbesöken men alltid blir påmind om under besöken... Den här gången hade jag en hel del att fråga henne om eftersom jag har haft en hel del extra stressrelaterade hälsoproblem det sista året, samt min extremt jobbiga mensvärk. Så hon gav mig lite råd och skrev ut en annan värkmedicin som jag ska pröva att ta när jag har mens...och jag hoppas VERKLIGEN att den fungerar; det skulle vara underbart! Dessutom ska jag ta en del prover för att kolla dagsläget i kroppen och det känns skönt. Mycket av min värk är ju relaterat till min psykiska hälsa; långvarig stress och oro och ångest kan ju resultera i alla möjliga besvär. Dock känns det bra att checka av att jag inte har något kroppsligt som ligger och spökar någonstans.

Efter läkarbesöket har jag känt mig väldigt trött i skallen. Skulle behövt sova en stund men hjärnan var nog för uppskruvad. Jag har därför en känsla av att jag kommer att vara helt däckad i helgen; den kroppsliga tröttheten brukar komma ett par dagar efteråt när jag har varvat ner igen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!