Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 22 februari 2017

Äntligen vän med vänner!

En riktigt underlig sak har hänt i mitt liv.

Ni vet den där amerikanska tv-serien Vänner som var superpopulär för några årtionde sedan??? Som alla pratade om och som alla tittade på???


Förutom jag då förstås.
Jag förstod aldrig vad som var så bra med den. Jag förstod liksom aldrig humorn. OM jag råkade se något avsnitt så skrattade jag aldrig...för det var ju inte roligt. Så jag blev aldrig ett fan.

Häromveckan råkade jag hamna på en kanal som visade ett avsnitt av Vänner. Och jag slötittade i några minuter...och drog lite på munnen...och innan jag visste ordet av så hade tiden gått och avsnittet var slut. Och jag ville se nästa avsnitt...som turligt nog kom direkt efteråt. Och jag tittade...och skrattade...för det var ju faktiskt, helt plötsligt, roligt..! Helt plötsligt skrattade jag åt Ross torra humor...och Pheobes utsvävande kommentarer...och Joey's total-korkade beteende...

Helt plötsligt tycker jag att Vänner är en bra serie, och jag sitter och skrattar när jag ser avsnitten..?! Det känns ju helt knäppt! Jag gillar ju egentligen inte Vänner... Och varför nu? Varför inte för 20 år sedan?? Det känns helkonstigt att jag faktiskt drömmer om att ha hela dvd-boxen med alla säsonger... Tänk vad trevligt att titta på i sommar när alla andra åker på semestrar och jag sitter här själv i min supervarma lilla vrå och svettas... Är det verkligen jag som känner så?!

Tänk vad konstig man kan vara ibland.

Nu - 20 år senare - är jag helt plötsligt också en sån som gillar Vänner.

Annie

2 kommentarer:

  1. Bättre sent än aldrig! Själv är jag en av dem som älskat serien från första stund, såg den i min studentlägenhet när jag pluggade till lärare. Ett tag sedan, tydligen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!