Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 4 februari 2017

Seeeeeeeg lördag

Solstrålen var lika trött som mig i morse...

Som jag misstänkte så har jag känt mig jättetrött idag. Huvudet har varit fullt av bomull och det känns som om jag gör allting i slow-motion... Jag har virkat lite men det känns som om virknålen också rör sig i slow-motion. Tack och lov har det varit fullt av vintersport på tvn som har hållit mig sällskap.

Jag är väldigt tacksam att Solstrålen  hundarna kan ta det lugnt vissa dagar när jag inte har ork att gå så långa promenader. De verkar tycka att det är ganska skönt ibland att ligga i soffan med mig och titta på vintersport:)

Så här ser det ofta ut när jag bloggar; datorn i knän och
en hund bredvid mig.
Annie

1 kommentar:

  1. Åh, söta solstrålen<3
    Du för hälsa hundarna från mig och ge dem en kram.
    Sen vill ag meddela att min blogg är igång igen om du vill läsa.
    <3<3 Systerdotter Linnea

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!