Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 10 februari 2017

Det ska bli skönt med helg...

Idag var jag och Kaxmörten hos Bästa T och tittade på film. Vi såg Jurassic Park 3 eftersom vi håller på att beta av alla Jurassic-filmerna just nu. Av de fyra filmerna så den här den sämsta tycker jag. Några av 'skräckscenerna' med dinosaurierna känns ganska oäkta och tillgjorda vilket gör att man nästan sitter och drar på mungipan istället för att bli rädd. Det bästa med den här tredje filmen är att Sam Neill...


 ...är med i den igen:) Jag har alltid tyckt att han är en riktigt snygg karl (!!!) och han var ju också med i den första episka Jurassic Park-filmen.

Nu ser jag verkligen fram emot att få ta det riktigt lugnt i soffan i helgen och titta på Alpina VM och Skidskytte-VM. Jag har fysiskt sett mått sådär under veckan, och onsdagens tvättning körde helt slut på mig så nu är det extra mycket vila ett antal dagar som gäller.

Annie

1 kommentar:

  1. Nu har jag tittat ikapp på inläggen😘 Det är så trevligt att du jag börjat blogga igen, nu ska jag bara få in rutinen igen att läsa varje dag...😂 Jag skrattade åt kaxmörtens "var är brudarna" kort och kommentar, den var "spot on"!! Kramisar

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!